Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ihop



Vi måste inte falla ensamma
vi tar varandra
och ramlar ner tillsammans




Övriga genrer av daniele
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 23:54



Bookmark and Share


  aol
just det
2008-08-24

    EMITSTI
Otäckt och vackert på samma gång!
2008-02-16

  HQ
Jag gillar den här...
den är lätt att bara läsa rakt upp och ner
men
det finns ett djup och stor sanning bakom orden!
2008-02-11

  Матрёшa
frågan är väl om det inte blir ett hårdare fall då?
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele