Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idoljuryn

Brottsrubricering:
Ofördelaktigt yttre
och tveksamt inre




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 07:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Idoljuryn är en fascistoid funktion.
2008-02-11

    Sven-Erik Sköld
Komplettering, Gud: men älskad! Tack för Din text, som sätter fingret, åtminstone två, på vår tids allmänt utbredda värderingsskala.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad