Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
psalm


Som skräck faller andlös

 

 

Som skräck faller andlös

så faller min längtan till dig

i evighet tar du emot mig

du lägger ditt namn i min bön

 

I natt har du talat

mitt hjärta har hört varje ord

i mörkret där inget var synligt

sa du att du fanns i min bön

 

Som skräck föll jag andlös

och du tog emot allt jag sa

i ljuset fick allting en mening

du visade mig vem du Är

 

Min grav har du öppnat

jag reser mig upp, du är här

I tiden som är utan ände

är du alltid början och slut




Fri vers av korpfjäder
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-11 16:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Som en psalm,smärtsamt vacker!!!!
Så gripande, man följer med i fallet!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder