Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag öppnar fönstret...


Dammråttorna flyr



...och dammråttor flyr
in under gamla soffan...
kom vårvind kom!





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-12 11:18



Bookmark and Share


    Scribble
...de känner sig hemma där under soffan.
Om vinden inte kommer, kanske avdragsgill
städtjänst? iaf en roligt tanke, tack
2008-02-12

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja älskar när nån personifierar dessa små dammråttor!
Ser tydligt hur de darrandes samlar sig under soffan :)
*S*

Söt och kul haiku!
2008-02-12

  Blomster
Denna haiku inspirerar mig lika mycket som en solig dag när fåglarna kvittrar! =)

Kanske skulle du göra sista raden ännu tydligare:
\"- Kom vårvinden, kom!\"

*applåd*
2008-02-12

  Agnes
Och snart muterar de till kungspudlar! Då behövs det en orkan för att fläkta ut dem.
*ha ha*... låter som om det är dags att städa! Kul haiku.
2008-02-12

  Carola Zettergren
Busbra!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]