Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev jag inte kan skicka (2)

Vetskapen

att änglarna

såg allt jag gjorde

skrämmer mig inte

det ger mig tröst



Allt

är uppskrivet

och hur långa brev

jag än skrev till dig

så är det ändå mycket

kvar

att berätta


Kanske

du gör rätt

som låter tystnaden

tala


Det gör bara

så ont

och det enda

som lindrar

är det som du var rädd

att jag skulle lämna



Bönen








Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 17:29



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...fantastisk fin text....tät och sammanhållen...vackert!...kram från Aisha
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP