Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror

Jag tror jag vill älska dej
bara du inte kväver mej.
Jag tror du skapar bo
i mitt hjärta
men jag är rädd
Jag vill vara nära men ändå...

Ha frihet och känna att jag
råder över mej själv.
Jag tycker du är vacker och fin.
Jag vill tänka att du är bara min.
På samma gång så kan
Jag inte se
att du med mej jämt följer me.....




Fri vers av mjuk
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-12 17:40



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Mycket fiiint skrivet!:) man skall få vara som en fågel fast man har någon kär... Det skall finnas så pass med tillit, annars kvävs kärleken. Men jag kan även se en rädsla i texten för att hänge sig till någon man älskar, rädd för att bli bränd på nytt kanske??
2008-03-11

  Dessie 35
vilken text Träff - Full
2008-02-12

  skrattretande
bara ett litet stavfel med jat, om det nu inte ska vara jat,
gillar kluriga slut
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk