Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid tidens slut




även i slutet

vart än det bär


när allt är förflutet

då tiden stannat här


har jag kämpat oförtrutet

för henne jag har haft kär




Fri vers av emilf77
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-12 18:36



Bookmark and Share


    Brell
Det är kärlek.
Enkla rader med mycket dolt.
Gillar den och applåderar.
2008-02-12

  Anna Nickolausson
mycket känsla mellan orden
2008-02-12

    Melona
skönt språk,

och visst är det härligt att känna så!
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
\"för henne\".
Annars är det smutt, som 91:an brukar säga.
Fin dikt!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77