Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta ett djupt andetag, glöm alla monster, låt sorgen få vila, och saknaden vara tyst. Nu måste det bli en paus, en tid av frid.....


Lösningsinriktning

 

Allt

det gamla

får inte

störst plats

just nu

för

att jag inte

har tid

inte utrymme

 

All

skam jag

känt i

mitt liv

har inte

här att

göra

 

Lösningsinriktning

är enbart

här och

NU

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 22:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Pausera mera
så skulle flera
agera! Bra
uppmuntran!
2008-02-13

  prinscess VIP
bra skrivet
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP