Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flams och flödesskrivning med erotiska element


små små espingar

Som små espingar som sticker under huden
så låter orden i mitt öra
vilar i lårens tyngd och fittsaften rinner
jag blir våt och blötkåt
gråtandes springer jag ur vägen för
känslorna -
lever, leker mellan gråtonerna i din tröja
- gråzonerna för vilka jag är jag
vilja vara du men jag är jag
komma in under huden
retsam tyngd
pockar tankar, samlar kraft
frustrerad saft rinner mellan fingrarna

glider
spänner

flyr i vildaste fantasi
som i häftig musik
från skogens tysta dvala sippor spricker ut
som glada kukar de reser sig, säger
tittut!
som små espingar under min hud
det reser sig vill ut




Fri vers av Lisapolja
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 06:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Erotiska ELEMENT\" ???
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja