Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sahara

Kanske du ändå inte

förstod

hur dessa små ord



Var som vatten

i en öken


Dom släckte

många års törst

och jag drack

och drack



Men jag var rädd

att allt

var en hägring

och behövde höra dom

igen

och igen



Nu behöver jag inte

vara rädd längre



Och jag är tillbaka

med den torra sanden

under mina fötter



som om allt

var en dröm


(Framför mig

går du

och jag ser på din rygg

att du gråter)







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-13 06:38



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Dina ord berör oerhört starkt. Hög igenkänningsfaktor.
\"behövde höra dom igen och igen\", outsinlig törst, ja, trots att den stillas ibland. Bra slut. Kanske priset är en viss sorts ensamhet.
2008-04-15

    Loveu2
Sorgsen men fångslade, gillade verkligen slutstycket; \"(Framför mig

går du

och jag ser på din rygg

att du gråter)\"
2008-02-24

  Aisha VIP
...jag tycker på något vis att du bara blir bättre och bättre....den här texten tycker jag är strålande!...så enkla ord...men så elegant placerade och med såå mycket innehåll!...tycker speciellt om: \"men jag var rädd att allt var en hägring och behövde höra dem igen och igen..\"...
kram från Aisha
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP