Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarstal

Jag behövde inte läsa mycket

eller förstå arabiska

för att tro

på vad som stod skrivet



Jag visste redan

att det var sant



Allt

som för en människa

mot Gehennum

gjorde vi

utan att reflektera




Vi såg ingenting

av vägen

vem av människorna

skulle visat oss?



Iblis

hade redan från början

täckt över våra själar

med sin svarta slöja



Straffet

skrämde oss inte

vi visste att vi var dömda



Vi hade

efter första

klunken

vant oss

vid den bittra smaken

av döden


















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-13 07:32



Bookmark and Share


  Manal
dina ord är så vackra för varje rod finns något gömt, mkt bra
2008-02-15

  drakbruden VIP
Otroligt stark och berörande text. Griper tag!
2008-02-15

    ej medlem längre
Underbar text, berörande och starkt skrivet, applåderar!
2008-02-15

  Aisha VIP
...som sagt....ännu en fantastisk text!...\"vi hade efter första klunken vant oss vid den bittra smaken av döden..\"...det finns flera underbara formuleringar i den här dikten....men jag har valt den här....jättefint!...bokmärkes!...kram från Aisha
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Vardagen för västsaharierna, som sedan 1975 ockuperas av Marocko.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP