Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klyschigt kanske, men så sant!


Tillit

Kornet måste dö
för att ge liv

Djupet måste erkännas
för att klyftan ska överbryggas

Smärtan måste genomlidas
för att barnet ska födas

Med risk för livet
tittar jag ner i djupet

kastar mig ut

litar

på att vinden bär mig









Fri vers av Tosan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 12:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint för modet och att våga släppa taget för nytt och det som ska bli !!
2008-06-08

  Jojo
Ja det är gungigt ibland. Men det är bra att veta att man är buren mitt i det avgrundsdjupa!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP