Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner mig tacksam att jag äntligen kan skriva om det svåra åren vi hade och att jag nu kanske har lättare att gå vidare med mitt liv


Sömnlöshet

Åter en natt när tankarna gått till dig
jag vet
ni säger alla gå vidare
det är svårt att bara låta 15 år
försvinna ur sitt liv
jag såg inte dina problem
som de flesta med den sjukdom du hade
blev du väldigt duktig på att dölja dina problem
alkoholen hade dig i sitt grepp
när jag upptäckte det
ville du inte ha hjälp
det var inte stroken som tog ditt liv
det var alkoholen
jag bara stod där och såg på
jag behöver inte ha dåligt samvete
läkare och kuratorer har försökt
få mig att förstå det
det går längre tid mellan det
sorgsna jag känner inom mig
tillslut kanske det bleknar ut
och jag kan tänka på allt det fina
vi trots allt hade.

anits 13 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 17:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Välskrivet,tufft av dig att våga dela smärtan
fortsätt med det!!! KRAM
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP