Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma

Jag öppnar dörren
och där står du
käre granne och vän
du ska åka på semester
semester med din hjärtevän
i famnen har du en vas
en vas med vackra blommor
blommor du fått
när du slutade ditt arbete
för att när semestern är slut
börja ett nytt
med nya utmaningar
du vill jag att jag ska ha
blommorna och vasen inne hos mig
så får jag något vackert att
vila ögonen på
och lysa upp vardagen med

anits 13 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härlig grannsämja och omsorg.
Vederbörande hade ju lika gärna kunnat slänga dem.

Vi hade kurdiska grannar, som tyvärr flyttat nu, som plägade undfängna oss med mat ibland.
Barnen kom över med fat och karotter.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP