Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitter växtnäring




här växer

inga rosor mer

för oss



bara tistlar

finner näring

hos mig




Fri vers av emilf77
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-13 18:53



Bookmark and Share


  melancholia
djup dikt, och vackra ord.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77