Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåtpappa

 

och skyltarna
som säger

ni får inte röka här

är cirkusaffischer

gamla bjälkar
och dresserade djur

jag vill ta er med
därifrån




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1128 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-13 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
glasblått, vemodigt och alldeles sjukt vackert.
2013-01-20

    smuts
förrestenm jag bokmärker den här. För den har fastnat i mitt minne sedan jag läste den. Det är ett mycket bra tecken.
2008-04-03

    smuts
Det här var så bra i sin enkelhet. Du är duktig.
2008-03-15

  KristinaE
.. spännande metforer!
2008-02-15

  Smultris
Jag kommer tillbaka senare, jag hinner inte få ner tolkningen nu ;)

Puss
2008-02-14

  DanSan
****************************

Härliga metaforer och besjälningar
av plåtpappa med sina förbud!

*APPLÅD*

****************************
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP