Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinteroffer

 

utan   faller dagen in
fäller bommar mot okänt mål
vägled mig bortom

tystnad




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-14 10:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fint poetat!
2008-02-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Rachel!

Definitivt poesi, och inte bara ord tycker jag. \"Vägled mig bortom tystnad\". Här fastnade jag, denna fras lyfter dikten till något mer. Hälsar Fredrik
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth