Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerskrivaren

 

med ljus från stjärnors stoft
graverar hon ord
sprungna ur smärtans källa

puls efter puls rödlägger
stigarna där hon vandrar
rädslans maskar kryper kors

stark kan endast den ensamme vare
med händerna öppna
även i avståndtagandets stund

Amen!




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-14 12:17



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag finner denna text väldigt vacker i sitt mörker. Precist språk som mejslar fram ännu en mardröm. Mycket intressant mot slutet - paradoxal, du får mig sannerligen att tänka.
2008-02-21

  Per Rydberg
Oj, så starka ord. Vacker vet jag inte om den är, men tilltalande, språkskön och uttrycksfull!
2008-02-15

    Bim
...så stark,så bra..
2008-02-14

  Carola Zettergren
Fullständigt!
Enastående!!!
Bokmärker!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth