Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dag med alla hjärtan på - och han är inte här......Det gör så ont nu när solen går ner och det lyser av glödande guld..... Min älskade du är så långt borta och jag vill att du ska vara här!


Inte ens en grå liten häger

 

Inte ens en grå
liten häger
till tröst

och solen
går ner uti
väster

Hos mig är det
ensamt och tomt
i mitt bröst

med saknad
och längtan
som gäster

Inte ens en grå
liten häger
som står
på sitt ena ben
och väger

Så får jag väl gråta min längtan till sist
och drömma om hägrar vid stranden
Saknaden efter dig som jag mist
står skriven i hjärtebranden
så jag får vänta ett tag
tills

det slutar att slå

hjärtat som blöder idag


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-14 18:15



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket sorgligt, vackert och starkt!
2008-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hur läker man
hjärtats sår,
man kan skriva
en rad, som Du
gjort, för det
man talar om
med andra, kan
få en att fatta
mod, och åt, ett
rätt håll, börja:
V*A*N*D*R*A
2008-02-14

  Tina-sol
Du har ett så vackert språk. Och bilden av hägern, eller avsaknaden av den, kommer sitta fäst för min inre syn en god stund.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP