Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekot som inte tystnar





ekot av min tår

som föll


för vår dröm

som ej höll



ekot ljuder än

i mitt hjärta


fortfarande lika starkt

som min smärta




Fri vers av emilf77
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-14 19:53



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj...men det är tur att alla ekon tystnar tillsist...
2008-02-15

  Mike
riktigt naket skrivet! vilket verkligen förstärker orden och innebörden! otroligt starkt skrivet!
2008-02-14

  Anna Nickolausson
starka ord går rakt in i hjärtat
2008-02-14

    Lindizz
berörs av din fina text.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77