Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur långt är det kvar

.

Du som inte vet
varför jag springer
Har sett dina blickar

Kan inte stanna
Då kommer verkligheten ifatt
Ontet ett stort hot därinne

Fortsätter springtävlingen
Fast jag vet
Vet jag är förloraren




Fri vers av Mejja
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-04-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja