Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whisky - no good!

Whiskey - no good!
I know it
You know it
We do it
Oh God!

Tobacco - no good!
You know it
I know it
We don´t do it!
Thank´s God

Ganja...




Fri vers av claes fredelius
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-02-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius