Självinsikt smakar inte gott alla gånger, men är nödvändig för utveckling" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självinsikt smakar inte gott alla gånger, men är nödvändig för utveckling


Självinsikt

Självinsikt smakar

beskt men är nödvändig för

~ att nå förändring ~




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-15 12:06



Bookmark and Share


  Erik L
Det var en sanning det - bra!

Mvh
Erik
2008-02-15

  KristinaE
.. livsvisdom på få rader - härligt!
2008-02-15

    eva m h
Så sant som det är sagt!!
2008-02-15

  Hildegun Relefors
KLOKT, men kan vara påfrestande!
2008-02-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja den är lite bittersalt ibland :-)
2008-02-15

  Michaela Dutius
Du har kommit oerhört långt på vägen mot förändring när du insett det.
Starkt uttryckt!!
2008-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att nå dit
är jobb och slit
men värd, all flit!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP