Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska faktiskt försöka göra en vettig dikt


Jag behöver inte veta

Tyst!...Var bara tyst
Jag vill inte veta
Kalla mej feg
Kalla mej mus
Kalla mej vad du vill
Men snälla
Var bara
Tyst




Fri vers av Magnus...
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
KÄnns som du pekar med ett finger på mig XD!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Magnus...
Magnus...