Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg är vackert i sin enkelhet



När man sitter vid Evert Taube
Och tittar på älven
Som går ut i Det Stora
Medans solen går ner
Och i en timme
Kan man njuta av Göteborg
Och se på det finaste staden
Har att visa


Det är nått egendomligt
Med Göteborg
Dess fulhet
Bidrar till det vackra
Och även om jag skriver hemma
Ser jag precis allt för mej
För en sån syn
Är svår att glömma




Fri vers av Magnus...
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 13:14



Bookmark and Share


  Ulizza
Håller med, göteborg är den finaste stan jag ha sett!;)
2008-02-28

  Aisha VIP
...håller med!...fint...A.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Magnus...
Magnus...