Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är allt och inget

Jag sopar upp den nedväldta krukäxten
Iallafall lite av den
jag tog en trasa från köket
Men efteråt kom jag på
Att en sopkvast var mycket bättre
Med känsla
Hurricane och Bättre
Ibland undrar jag
Om allt jag har
Verkligen är där
Sicken jävla wannabee poet jag é


Jag kysser min datorskärm
Jag vet inte ens vad jag skrev
På första raden
Jag vet ingenting
Kanske lättpåverkar
Ty jag följer inte riktigt
Vad hettere nu igen

Hahaha en klas från ett skivbolag
Håkan är allt
Jag bara härmaer allt jag är
allt \"poetiskt\"
Är bara en Håkan kopiering


Jag kliar mej i nacken
Jag skriver det
Och det är det du ser nu
Nu säts en Håkanlåt
Som jag alldrig har bekantat mej med

En tvärflöjt
Amfetamin
Men jag har bestämmt mej
För att inte pundare

Jag är bara tillfälligt full
Men jag hade vett
Att logga in på den här sidan


Jag biter mej i kinden
Jag känner inte så mycket
Det är som en tandbedövning


Jag grät förut
Vwet inte riktigt varför
Men det kanske behövdes


Jag drar mej i håret bakot
Och nu sätts en nu Håkanlåt på
Fiolljudet drar igenom mej
Och jag känner hur
Jag inte fattar nånting


Jag är inte bara fjortizzfull
Jafg är som mjag kanske tror att det är
jag är fjårtizz
Men vadå?
Låt mej
Det här känns som en msnkonversation
Men vadp?
Poesi har väl inga gränse


Poesi är väl ingenting
Och allting
Jag vet inte
Är det en ny Håkanlåt?
Nää
NU föll jag ner i stolen

Tysta ned musiken
Nu kommer den nya
Jag Älskar den
Men jag vet inte
För jag vet inte hur man älskar någon

Jag kanske börjar gråta igen
Men jag tror inte det
Men man vet alldrig
Nu precis när jag inte visste vad
Jag skuylle skriva


Nu gör jag det igen


Den här texten börjar bli lång
Är den poesi
Eller är den Bara ord
Marilyn Manson Vistte inte
Inte jag häller
Heller anske

AAAAAHAA!!!!


They only drink single malt wiskey
Fast jag drack
En av pappas konstiga saker
Italienska vinrester
TYp


Hur kommer det bli när jag har vaknat?
Jag vet att jag vet
Just nu
JAG HAR VART I ALLA STÄDER!
iallafall i sundsvall
HAHAHAHA
Det äör ingen stad

\'
Spelnigar två
AJJ!


Nu kommer det är så jag säger det!
Fan!
Jag blirså fundersam
Och det tycker jag inte om
Det bästa är ovissheten
Jag älskar den


Du är det finaste jag vet
Men det är tomma ord
nNu drar jag mej i håret igen
Psykfall!
HAHAHAHA!!
nee jag är bara nykter


Bara att inse
Jag är full




Fri vers av Magnus...
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus...
Magnus...