Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonårskärlek när eden är som bäst


Är det för att jag inte gillar Bright Eyes!?


Vi sitter tysta...
Vi ser på varandra
Och jag undrar
Om du tänker komma
Med dom orden
Som jag behöver

Du öppnar munnen
Jag väntar...
Det känns som
Att jag väntar
Alltför länge

Du säger
Är det för att jag inte gillar Bright Eyes!?




Fri vers av Magnus...
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus...
Magnus...