Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utsikt från ett fönster


UTSIKT

Ser ut över vidderna
de blånande bergen
det är så mäktigt
så vackert
känner din närhet
där jag står
ser solen lysa
på trädtopparna
då HERRE
är jag tacksam
för livet jag fått


anits 15 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-02-15 15:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man behöver det perspektivet ibland.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP