Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek kan vara svår att förstå det finns olika sorts kärlek kärlek mellan två människor och kärleken till GUD


ÄLSKA

Att älska är att ge och ta
att älska någon
är att dela med sig
av sitt innersta
att ge sitt hjärta till någon
är att ge en del av sig själv
det är inte bara att ge
man måste kunna ta emot
man måste vara trygg i sig själv
är man det
då kan man låta kärleken flöda
då vet båda
att de är skapade för varandra
att de funnit kärleken
som de längtat efter så länge.


anits 26 november 2007




Fri vers av anits VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-02-15 16:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Jesu fall var älska att ge Sitt liv.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP