Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satukotini=mitt sagohem


kodissani ovat kejukaiset

tanssivat iloisena

täällä ovat

enkelit laulamassa

lohikäärmeet tulta puhaltamassa

prinsessat ja prinnssit

leikkivät aamusta iltaan

nuket tannsivat tangoa


i mitt hem finns älvor

de dansar glatt

änglarna sjunger

drakarna sprutar eld

prinserror och prinsar

leker från morgonen till kvällen

dockorna dansar tango




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 17:29



Bookmark and Share


  Madjori
Ett sånt underbart härligt sagohem
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät