Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EBBA GRÖN : Die Mauer Saxofonen på slutet, något av det sorgsnaste jag vet. ingen aning om varför


tårar till saxofon


någonting som berör

utan att jag vet !


något brister och dör

men varför det ?



tårarna kommer iallafall

inte synliga varje gång


men känslorna kommer i svall

alltjämt till denna sång




Fri vers av emilf77
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-16 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan ... även om jag inte minns låten.

Är det nåt med blåsinstrument ...? Oboe gör det för mig.
2008-02-16

  Anna Nickolausson
gråter ibland till de tonerna i den texten ja med, det är en jävligt bra låt
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Saxofon är ett underbart instrument.
En man jag känner anser att saxsolot sabbar hela låten \"Die Mauer\". Jag håller definitivt inte med.

Minns ett punkband som hette X-Ray Spex och ett annat som hette Neon Hearts.
De hade båda saxofonister.
I alla låtar.

Ett sommarinstrument, anser jag.
2008-02-16

    sunnanvind
Du...samma för mig...fast det behöver inte vara en speciell låt...det räcker med att det är en saxofon till en lugn melodi...Jag vet inte varför det instrumentet framkallar tårar...
Vi har alla möjliga instrument här hemma men inget av dem har den påverkan på mig...men den rör vid något djupt där inne!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77