Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution - Nu!

Det var nittonhundrasextifem
Jag hade just gjort lumpen
I Umeå
Beriden jägare
Hästälskare
Och kvinnojagare

Det var nämligen så här

Att min kompis Rolf
och hans tjerj Babsan
kom och hälsade på

Vi delade på en flaska
Napoleon

Sen skulle vi träffas
hemma hos Babsan alla tre
Men Roffe hade förhinder

Vi drack vår Napoleon
Sen somnade jag
Det var i Hässelby gård
Där höghusen är höga

Nån gång på natten väckte mig
Babsan
Har inte Roffe kommit än?!
Nej...sa hon och rörde vid
ett närbeläget spjut

Jag hade ingen aning
Jag var oskuld
Jag hann inte ens komma in
i Babsan innan det gick

Andra gången gick det lite bättre

Det var förtsta gången
Nittonhundrasextifem
Äntligen!

JävLA VAD SOLEN SKEN NÄR JAG STOD
DÄR PÅ PERROINGEN PÅ HÄSSELBY GÅRD
BEFRIAD FRÅN MIN OSKULD

Nu har jag tappat tråden

Misstroendevotum mot Alliansen -
NYVAL!




Fri vers av claes fredelius
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-02-16 05:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägra rösta!
Riv röstkortet!
Det gör jag.

\"-67- -67, var har du tagit vägen nu...\"
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius