Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek som varken har början och slut där ägande och svartsjuka förstörde allt


VI

Jag vaknar mitt i natten
ligger här och tänker på dig
vad var det som hände
vad blev det av våra drömmar
allt tog så plötsligt slut
kände du mina rädslor att inte räcka till
du drog dig bort från så fort
utan ett ord utan signal
att något var fel
jag ligger här och tänker
tänker på dig tänker på oss
känner ännu värmen från din hud
dina armar om mig
när jag blundar ser jag ömheten i din blick när du ser på mig
vi kände båda att vi hörde ihop
att vi var skapade för varandra
ligger här vaken och tänker på dig
vad var det som hände
var det något jag sa
var det något jag gjorde
du försvann från mig utan ett ord
fann du någon annan
som du kände mera samhörighet med
jag ligger här vaken längtar
längtar efter dig
mina tårar rinner
dom vill aldrig ta slut
längtan efter dig är stor
när du gick blev allt så tyst och stilla
jag ser dörren som stängdes när du gick
ligger här vaken tänker på dig
tänker på oss
vad blev det av vår kärlek
den försvann genom en dörr

anits 21 november 2007




Fri vers av anits VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-02-16 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP