Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan världsbild

 

Andra har kanske

inte fel utan bara

en annan världsbild




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-02-16 21:30



Bookmark and Share


    snöö
Kloka ord, bara lite svårt att inse att det är så.
2008-02-17

    eva m h
Man behöver vara trygg i sig själv för att våga se det på det viset tror jag!
2008-02-16

  Åsa Gustavsson VIP
Lättast att förstå varann om bopelarna placeras ut tydligt så man förstår var gränserna går. Men slitsamt innan man kommit dit och kan släppa argumenterandet!
Bra och tänkvärd dikt.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP