Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gammalt talesätt säger "inget ont som inte har något gott med sig". På förekommen anledning kommer denna text, efter att jag fått mig en läxa. Det har sina sidor att vara en känslig person. Men hellre det, än alternativet


Ur något ont

 

Hon som skrev
elakheter
fick
min sköra
värld
att
gunga

och
hånade
sorgen

som jag skrivit om

hånade
min
sorgeprocess

tills jag var dum nog att förklara

och fick en
kalldusch
till

Kanske var hon nöjd
över att hennes
hat

fick en mottagare

men hon räknade
inte med att det
skulle föda en
massa nytt
stoff och
fler
underbara

vänner
 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 10:47



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
nä det hjälper inte att förklara
man får stå för sitt tänkande
ändå

och som du säger
skrattar gör man helst
bland vänner
2008-02-17

    Scribble
Otrevliga människor finns gott om...,
tack för att jag få vara din vän!/S
2008-02-17

  * Ammi *
bra Ulla, ut med det bara!
de som hånar andras sorg har aldrig själv drabbats av det, eller så är de helt känslokalla typer.
kram
2008-02-17

  Carola Zettergren
De som skadar andra är själva
mycket skadade...
om det kan vara till någon tröst!!!!
Bra skrivet!
2008-02-17

  Hildegun Relefors
Här har du en vän! Sårande handlingar, som gå i kolasmet, men snart smälter den otäcka smeten!
2008-02-17

  jardan
O vad tråkigt med dessa människor som tar vår energi, bra skrivet !
2008-02-17

  Yvonne
Bra skrivet! Det är hemskt med hatfyllda människor som försöker få andra att må dåligt.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP