Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Issång

 

mjukkrasande
mot varandra

i upplösning




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-17 15:23



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mjukkrasande. Vilket ord! Så väl passar det in på islossningssången.
2008-02-21

  Anna H
Vackert!

Jag kan aldrig glömma ljudet av isen som la sig på Piteälven när jag hälsade på i en väns föräldrahem utanför en by utanför Älvsbyn. Det var som att komma hem.

Fast den här dikten har ju en vemodig känsla över sig, uppbrott, om än vackert och mjukt, kanske också stillsamt.
2008-02-18

  rebecca d
beror på...uppe i Norrland är det inte så mjukt krasande..mera kanonskott..
men en fin bild...man ser framför sig..och hör
2008-02-17

  Markattan
Tre korta rader som det går att tolka på flera olika sätt och nivåer. Gillar.
2008-02-17

  Per Rydberg
Den känns. Du skriver så precist! Gillar!
2008-02-17

  noname_realmind
Isande skönbild!
2008-02-17

  Carola Zettergren
AH vad snyggt!!!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth