Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterstrand





på en öde strand

i en kylig natt


du höll min hand

där vi satt



under en himmel så klar

livet startade på nytt


andetag genom tystnaden skar

och kärleken åter grytt




Fri vers av emilf77
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77