Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom i stora förortsdansen!

Eder högt värderade lärare
ger nu en lektion i förortsekonomi(och poesi)
Lyssna nu till Eder lärare
Som kan både ekonomi och poesi

Bio Tellus i Kransen
förtifem spänn(för medlemmar) per rulle
Tag ej chansen
i innerstan kostar det mycket mer per rulle

Thaimassage i Aspudden
Tre hundra spänn för en timme - jättebra!
Ligg bara ner mot huvudkudden
Lolo gjorde det verkligen - jättebra

Hon knappt så mycket som snuddade
vid mer känsliga kroppsdelar
Och när hon tog i så nuddade
jag en av hennes kroppsdelar

På Biblan i Aspudden får man låna gratis
Både DVD och videofilmer
Det bästa i livet är onekligen gratis
Många intressanta seriösa filmer
(inte många Hollywood)

Vi har Tellus cykelaffär i Kransen
Såna finns inte många kvar i Stan
Du får pruta om du vågar chansen
Cykla sen i solsken hela dan

Så har vi i Aspudden Fenix
En bit ner på Hägerstensvägen
Man kan fika gratis på Fenix
och träffa mänskor i alla lägen

Och på kinesen i Kransen
kostar lunchen femtifem
Så kom till stora Förortsdansen
Även du som är plus femtifem!




Fri vers av claes fredelius
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius