Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade, lilla Hugling...


När gråten stiger åt sidan och leendet spricker fram

När gråten stiger åt sidan och leendet spricker fram
Det är då, jag som bäst inser att jag är mamma
Din mamma

När du sträcker dina knubbiga armar mot mig och tar några osäkra steg
Det är då, jag som bäst inser hur fort tiden gått
Vilken gåva jag fått

Då du kryper det snabbaste du bara kan när jag kommer hem
Brottas med hunden för att hinna först
Det är då jag inser hur mycket du älskar mig
Och jag dig




Fri vers av lilla t
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 20:11



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
En underbar kärleksförklaring!
2008-03-08

  Mats Henricson
HÄÄRLIGT om ditt lilla barn, det KÄRASTE VI HAR !
2008-02-26

  sister mary
Mm, leendet hos en barn är enormt, gensvaret så omedelbart.
Mysig text!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t