Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pain...

När ska smärtan försvinna?

För varje gång jag blir sjuk, blir det värre..

När ska tankarna försvinna?
Du vet, de där hemska som du vill glömma...

När ska de fina minnena sluta göra ont?
Du vet, de där fina minnena som är jobbiga att minnas...

När jag ska bli frisk?




Övriga genrer av Maria C
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-02-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria C