Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde...

Jag trodde det var borta,
att det bara va bleka minnen som levde kvar..

Men jag hade så fel..

Det enda jag lyckats med var att ljuga för mig själv och alla runt om mig
genom att intala mig att så var det inte och gömma alla känslor långt inne.

Men nu är allt uppe till ytan igen,
och jag står här inför sanningen och vet inte vad jag ska göra!




Fri vers av Maria C
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria C