Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte en kall vinternatt

En kall vinternatt gick en pojke och en flicka gatan upp tillsammans
De pratade och såg ut att ha trevlig

Vägskäl
Här skilde deras vägar åt

De tittade på varann och han sa:
"Du är väldigt vacker tycker jag"
Hon blev generad och log
Sen kysste han henne hej då och gick därifrån







Fri vers av Maria C
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria C