Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig...


En förvirrad ung flicka,
som förtvivlat letar efter det hon saknar.

Men hur ska man hitta det man saknar
när man inte vet vad man letar efter?!

Trasig...
Det är vad jag är
tills jag hittat biten jag saknar.

Den biten som kommer får mig att le igen,
att känna lycka och mening med livet.
Biten som gör mig hel igen,
istället för att virra runt i mörkret,
ensam och trasig..




Fri vers av Maria C
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 21:36



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hemskt att vara trasig... Men jag är saker på att du en dag hittar den sista biten som gör dig hel igen!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria C