Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värd att minnas?!

Du vet den där tjejen man nämner till namn men ingen kommer ihåg.
Den där tjejen som alltid va där, men inge minns att hon va där.
Hon som folk bara kommer ihåg lite svagt..

Inte värd att minnas?

Den där tjejen är jag....

Vill vara den där tjejen man alltid vill ha i sitt liv,
hon som man alltid minns,
bara för att hon är speciell,
och har något som ingen annan har...

Om man bara var det för bara en enda person....

Varför är man inte värd att minnas?!




Fri vers av Maria C
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 21:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är helt unik och definitivt värd att uppmärksammas och minnas.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria C