Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam...

Har fullt med vänner omkring mig.
Familjen finns alltid där när man behöver.

Men ändå, känns det ensamt.
Det är något som fattas,
och jag vet inte vad..

Hur kan man känna sig ensam när man har folk omkring sig?!





Fri vers av Maria C
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 20:05



Bookmark and Share


  korpfjäder
... för att det alltid fnns något som faktiskt inte går att dela, hur många människor det än är där...
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria C