Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönt när gamla känslor släpper taget...


Det gjorde inte lika ont idag

Det gjorde inte lika ont idag
att passera
där vi ville at de skulle hända

Knivsmärtan vid varje
passerande över vattnet
tillsammans med resten av den grå massan
...var inte längre där

Bort blåst




Fri vers av MinnaSofia
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 22:43



Bookmark and Share


  marjasara
underbart:) tänk om man själv kunde bestämma när dessa känslor släpper taget, va lätt det vore då:) väldigt bra skrivet Minna!!
2008-03-03

    eva m h
Det är skönt!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia