Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de synliga änglarna

Vår är det du?
ser inte riktigt
men tror att det är du som är där i mina lungor

Inte velat gå ut
men nu kvittrar de
synliga änglarna varje dag

lunch i nya rum
denna dag
när våren tog sig in
i min kropp

lämnat lägenheten
där det var känsla av
äkthet och ro

kommer ut på gatan
ett sms från dig med brusten själ

ska ja för sista gången
ge dig min tröst
ge dig mitt lugn
för att kunna säga hej då till denna vinter




Fri vers av MinnaSofia
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia