Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit den här texten men tyckte att den var så klockren att jag bara var tvungen att lägga upp den (inte för att låtsas att jag skrivit den som det kanske kan verka).


älskade lögnhals

du säger att du älskar regnet
men när det väl kommer, fäller du upp ditt paraply.
du säger att du älskar vintern
men när den väl kommer, stänger du dina fönster och håller dig inne.
därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig.




Fri vers av lemon
Läst 665 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-17 22:47



Bookmark and Share


  lemon
Nej just den här har jag inte skrivit, ska nog skriva det längst upp så ni som läser vet det. Men alla andra har jag skrivit och kommit på själv.
2010-06-23

  kaosflicka
Precis som Miss Pauline undrade, så vill jag också gärna vetat om det är du som ligger bakom det här mästerverket. För det är en otroligt vacker dikt, men som Miss Pauline sa, så har jag ockås, vid flertal tillfällen läst den på andra sidor.
2010-05-16

  Caroline Lundström
Shit, verkligen jätte bra!
2010-03-05

    Ai
Oj. Det här var bra 8D
2008-09-29

  Miss Pauline
den är grymt bra. har du skrivit den?
för jag har läst den på massa olika sidor sedan flera år tillbaka och undrat vem som skrivit den.
2008-03-17

    eva m h
Ja vad ska du tro?
2008-02-17

    Nicklas VIP
Jäklar, detta var så genuint bra. Håller verkligen med, känner igen känslan.

Bokmärks!
2008-02-17

    Melona
jaa, detta var klarsynt träffande!
applåd!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon