Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig

Jag vill dansa och sjunga dig
jag vill älska och gunga dig

Jag vill smeka och leka dig
jag vill släppa all kontroll med dig

Jag vill våga och vinna dig
jag vill lågan ska brinna med dig






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt