Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter min älskade är med mig dagligen, den växlar dag för dag.


Du behöver inte ta ner månen idag

idag

behöver du inte

ta ner månen
åt mig

och
inte komma

en vit häst

~ ~ ~

men du kanske
kunde låta mig
få en skymt
av dig i en
nattlig
dröm

kan du det älskling




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 12:49



Bookmark and Share


    Scribble
Sååå vackert! (jag önskar mig det....)
/S
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP